“Jeg havde i Takseringshjælp.dk´s opstart taget en fast beslutning om at vi ikke vil involvere os i det politiske arbejde der vedrører autobranchen. Jeg havde en idé om at holde fast i min forretningsplan, tilføre min personlighed, hårdt arbejde og dygtigt personale. Så ville vi kunne få vores berettigede plads, som en fri spiller mellem andre private aktører og brancheorganisationer.
Jeg har i løbet af sidste halv år 2020 måtte konstatere at hvor der er venner, er der også fjender.
Når jeg tilfører min personlighed til min virksomhed, kan jeg ikke undgå at blive ramt personligt, når jeg kan konstatere at der er nogen der ikke vil mig og min virksomhed det godt. Dette er den primære grund til at Takseringshjælp.dk nu har ændret strategi i forhold til politik. Vi ser frem til at godt samarbejde med SKAD. ”
Kasper Kristensen
Ejer og Direktør
Takseringshjælp.dk

#korrektreparationkorrektbetaling #autoskadebranchen

https://www.skad.dk/presseinformation/nyheder-1/1724-takseringshjaelp-dk-tilslutter-sig-skad